středa 9. listopadu 2011

PUDR A MAKE-UP OD LR, ZÁKLAD KOSMETICKÉ VÝBAVY

Jak vybrat kvalitní maku-up nebo který pudr půjde barevně dobře k naší pleti? Často kladené otázky ze stran žen v kosmetických studiích. Ideální je najít takový make-up, který Vám udrží vlhkost pleti, dokáže Váš obličej matovat a odstraní nesourodost pleti.

Pro obzvláště komplikovanou pokožku pak vyberte make-up s vysokou krycí schopností. A především nevybírejte zbytečně tmavé odstíny make-upů, neboť Vám přidají na věku. Raději světlejší odstín. Světlý je vhodný také práškový pudr. Transparentní, hodící se pro všechny druhy make-upů nabízí například LR Health & Beauty Systems. Tento minerální práškový pudr pak překryjte jemnou vrstvou slunečního pudru. Nebo tvář oživte tolik oblíbenými bronzovými perlami. Perlami můžete zviditelnit také lícní partie nebo je aplikovat do dekoltu. Můžete vyzkoušet také pudr Delux ze stejnojmenné kosmetické taštičky, o kterém jsme Vám psali minule. Článek najdete zde: http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/8063-jak-voni-zoufale-manzelky

Vše si můžete objednat prostřednictvím LR-partnerů LR Health & Beauty Systems. Více se dozvíte přímo na místě, na infolince nebo na internetových stránkách: Závodní 2, Ostrava-Hrabůvka, tel.: 595783130, www.lr-krasa.cz, www.LR-czech.com.

Fashion blog Móda jako umění.cz Vás zve Vás na seminář - MÓDA NÁS BAVÍ dne 4.11.2011 od 17 hodin v sídle Institutu pro ženy Ostrava. Cena vstupného je 190 Kč. MÍSTO KONÁNÍ: Institut pro ženy,o.s. Slavníkovců 20 Ostrava-Mar.hory 709 00 (žlutý dům po pravé straně ulice, vchod velkými šedými vraty).

Program akce:

- Jak si uspořádat šatník - pro běžný den, pracovní schůzky, společenské akce. Co je třeba dodržet při oblékání v rámci jednotlivých příležitostí, např. kdy šaty na ramínka, kdy zahalena ramena, kdy si můžeme dovolit páskové boty nebo boty s otevřenou špičkou, co výstřihy, ale také jaké materiály zvolit, délky sukní a šatů apod.
- Co by v našem šatníku nemělo chybět a co tam vždy nadbývá. Jak ušetřit za nákupy oblečení a mít ráno co na sebe. Ukázka nadčasového a kvalitního šatníku, cenově dostupného.
- Fashion Trendy - jaké trendy se nosí, jak je přiměřeně zapracovat do stálého šatníku
- Ukázka stylingu přímo na akci, návrh Fashion Image pro každého účastníka akce na míru!

Rezervace vstupenek směřujte na e-mail: servispromedia@seznam.cz. Ženské kolektivy (školy, firmy apod.) mají slevu dle počtu účastníků.

Nakupujte s vizážistkou osobně nebo přes internet na www.modajakoumeni.cz. Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz. Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz










Žádné komentáře:

Okomentovat