úterý 8. listopadu 2011

ÚPLNĚ JINÁ BUDETE V KOLEKCÍCH OD TOYEN

O podzimních fashion trendech Boutique Toyen z Frýdku-Místku jsme již psali. Nyní se můžete podívat na Fashion Clip - video, kde uvidíte nejen samotné kolekce, ale také prostředí mého oblíbeného obchodu. Nepřehlédněte ani doplňky, které si zde můžete také vybrat včetně kvalitních kabelek.

Kolekce 109: Vše Boutique Frýdek-Místek včetně kabelek, šál a čepic. Vlasový styling tentokrát připravila Renáta Škrabaková z Havířova. Můžete si její služby objednat na tel.: 603 168 202. Styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová. Na fotkách můžete vidět ukázku kolekcí, které nás od Toyen ještě čekají. A můžete si je na blogu TAKÉ KOUPIT!

Ve videu je možné prohlédnout si též produkty DM Kosmetiky - Dagmar Milionová. Její prodejnu najdete v Obchodním domě Elan Havířov. Zde ráda vybírám značky Artdeco nebo Make-up Factory.

V rámci videa jsem Vám ukázala také kosmetiku a parfémy LR Health & Beauty Systems. O Delux produktech a taštičce jsem Vám již psala v kosmetickém okénku blogu. Nyní si můžete produkty prohlédnout i na videu. Přikládám také fotografie stínů, které se dají úžasně využít pro vystínování očí k podzimním outfitům. Vybrala jsem fialovou, odstíny hnědé a samozřejmě žluto-zelenou. Vše je možné objednat si prostřednictvím LR-partnerů LR Health & Beauty Systems. Více se dozvíte přímo na místě, na infolince nebo na internetových stránkách: Závodní 2, Ostrava-Hrabůvka, tel.: 595783130, www.lr-krasa.cz,
www.LR-czech.com.

Nakupujte s vizážistkou - NYNÍ ZDARMA - v rámci Nákupních dnů v Obchodním centru Futurum Ostrava. Více na http://futurumostrava.cz, www.modajakoumeni.cz nebo se rovnou objednejte na mobilu: 773 487 779, e-mailu: servispromedia@seznam.cz. A pokud jste ještě neviděli video, jak takový nákup s vizážistkou vypadá, podívejte se zde: http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/7960-nejsme-modelky-jen-zenske-fashion-image-i-pro-vas

Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz









Žádné komentáře:

Okomentovat