úterý 8. listopadu 2011

ZABALTE MI CELÝ BUTIQUE TOYEN - NAKUPUJTE NOVĚ PŘES NÁŠ BLOG

Znáte ten pocit, kdy vejdete do prodejny s oblečením a nemůžete si vybrat? Prodejna je plná až po strop, ale Vás prostě nic nezaujalo. Máte svou představu, ale žádný model ji nenaplňuje. Nebo ji ani nesahá po kotníky. Prohlížíte si módní blogy, pak jdete s velkým očekáváním nakupovat a nic!

Tak tohle nic Vás nikdy nemůže otrávit v Boutique TOYEN ve Frýdku-Místku. Mají tak nápadité kolekce, že i Vaše představy budou působit jako nezkušený začátečník ve světě módy a fashion trendů. Občas mám chuť paní majitelce říct: „Zabalte mi celý butique, celý Toyen.“ A jelikož mi stále píšete, abych Vám dala tipy, kde a co nakupovat, rozhodla jsem se pro Vás vytvořit nabídku oblečení, které bych si zařadila i do vlastního šatníku. NAKUPUJTE NOVĚ PŘES INTERNET V RÁMCI BLOGU MÓDA JAKO UMĚNÍ.CZ. Pokud Vás nějaký model zaujal, volejte na mobil: 773 487 779.

Tipů na nákupy z této prodejny je opravdu mnoho. Jako první kolekci k prodeji na blogu jsem vybrala halenku z bavlny a hedvábí, její materiál je velmi zajímavě barvený, dále kvalitní a zvláštně střiženou sukni. A především překrásný kabát. Je tak neobvykle zdobený, absolutně nepřehlédnutelný. A co si můžete dále vybrat v rámci Boutique Toyen? Začnu aktuální poptávkou po kabátech. Barevně vyšívané, dlouhé a opravdu teplé kabáty. Podobné jsem nenašla v žádné jiné kolekci na fashion trhu. Zajímavé jsou také krátké, velmi praktické kabátky se zajímavými střihy. Stejně tak košile s potiskem drobných květů. Velmi módní jsou také šatovky s obřími průramky. A když jsem si vyzkoušela kabátek od Didiera Parakiana, byla to „láska na první pohled“.

Pokud sháníte nadčasové šaty, jak často píšu na blogu – takové ty stálice šatníků – zde je najdete. A také kabelky, šály, čepice, ponča apod. Nezapomeňte, všechny produkty jsou především šité a zpracované ve vysoké kvalitě. Boutique Toyen Frýdek-Místek nabízí francouzskou eleganci, španělskou vášeň a italský šarm - móda značek Jocavi, Didier Parakian, Fred Sabatier, Le Petit Baigneur, Istinti, Soallure. Najdete jej na ulici J.V. Sládka 35, Frýdek-Místek, tel.: 558 639 932. Individuální návštěvu, mimo otevírací dobu, můžete objednat také na čísle: 775 177 655.

Kolekce oblečení 108: Vše Boutique Toyen Frýdek-Místek – hnědá sukně Le Petit Baigneur cena 1690 Kč, košile Jocavi - bavlna s hedvábím cena 2240 Kč, kabát hnědý Fred Sabatier – francouzská elegance – cena 5950 Kč. Punčochy stojí 100 Kč a posíláme je pouze k objednanému oblečení, ne sólo. Oblečení můžete objednat na čísle: 773 487 779. Fotil Jozef Bohdan, styling a produkce Inéz Bohdanová Bortoliová.

O Boutique Toyen jsme již psali a natáčeli Fashion Clip zde: http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/6754-je-libo-paso-doble-rumba-nebo-damska-jizda-cinestar

A pokud se Vám nechce jezdit do Frýdku-Místku, můžete si nakoupit produkty tohoto butiku v rámci Akce Kreativní žena. Akce proběhne dne 19.11.2011 od 16-21 h v hotelu Park Inn Ostrava. Jedná se již o 2. ročník akce Institutu pro ženy Ostrava. V rámci akce můžete vidět módní přehlídky s mým stylingem. Dále se zde budou prodávat módní kolekce tradičních i netradičních značek včetně doplňků, kosmetické a vlasové výrobky apod. Kadeřnickou show, líčení – vše pro návštěvníky zdarma. A další zajímavý program. Sledujte blog, již brzy přineseme podrobné informace o této akci. Vstupenky můžete vyhrát již tento týden v pátek v rámci Moravskoslezského Deníku – Frýdecko-Místecko a Třinecko. Pro deník připravuji pravidelně každý pátek fashion sloupek, čtěte nás.

Nakupujte s vizážistkou, více na www.modajakoumeni.cz nebo se rovnou objednejte na mobilu: 773 487 779, e-mailu: servispromedia@seznam.cz. A pokud jste ještě neviděli video, jak takový nákup s vizážistkou vypadá, podívejte se zde: http://www.infoportaly.cz/ostravsko/ostrava/7960-nejsme-modelky-jen-zenske-fashion-image-i-pro-vas

Mediálním partnerem blogu je Hitrádio Orion – www.hitradioorion.cz
Fashion Clipy vyrobila POLAR televize Ostrava – www.polar.cz










Žádné komentáře:

Okomentovat